Nieuwe eigenaar

Met ingang van 11 januari 2021 wordt Jan Pieter Reijnoudt de eigenaar van VD Process Equipment en VD Process Techniek. Hij volgt daarmee oprichter Wim van Dijk opBeide bedrijven gaan verder onder de naam VD Process Equipment B.V.

Overnamepartner gevonden 

Vanwege de leeftijd van Wim van Dijk was een tijdje geleden een zoektocht gestart naar een overnamepartner die de technische conditie van de procesinstallaties van de opdrachtgevers kan continueren. Gelukkig heeft VD Process Equipment die partner gevonden in Jan Pieter Reijnoudt. Hij is een professionele en ervaren ondernemer met oog voor de klanten. 

Handling optimaliseren 

VD Process Equipment en VD Process Techniek zijn in 2007 opgericht door Wim van Dijk. Zowel in Nederland als daarbuiten zijn waardevolle relaties ontstaan en mooie projecten gerealiseerdDe kern van de activiteiten bestaat uit het optimaliseren van de handling van vaste stoffen en vloeistoffen. Legen, mengen, oplossen, transporteren en uitzeven zijn allemaal technieken die passen binnen de scope van projecten van VD Process Equipment B.V. 

Bedrijfsprocessen optimaliseren  

In hetzelfde jaar als Wim heeft Jan Pieter Reijnoudt MCR Machinery B.V. opgericht. MCR Machinery bouwt maatwerk machines voor de voedselverwerkende industrie en zet hoog in op innovatie. Het belangrijkste doel van de machines is het optimaliseren van technische bedrijfsprocessen. MCR Machinery denkt daarbij enthousiast en met kennis van zaken mee met de opdrachtgever. VD Process Equipment B.V. en MCR Machinery B.V. passen goed bij elkaar en kunnen elkaar uitstekend aanvullen. Kijk owww.mcrmachinery.nl voor meer informatie over MCR Machinery 

Zorgvuldige overdracht 

Om de belangen van de opdrachtgevers te waarborgen, zal Wim van Dijk nog een jaar op de achtergrond meedraaien. Zo kan hij de relaties en belangrijke informatie daarover zorgvuldig overdragen aan Jan Pieter Reijnoudt. Mede daardoor kunnen klanten blijven vertrouwen op een deskundig team van engineers en servicemonteurs. De samenwerking met MCR Machinery B.V. kan bovendien extra mogelijkheden bieden. 

Nieuwe contactgegevens 

Behalve een nieuw contactadres en een vernieuwde huisstijl zal de overname geen grote veranderingen met zich meebrengen. De nieuwe adresgegevens zijnOudeweg 12, 8316 AC te Marknesse.

Persoonlijk kennismaken 

Samen met ons krachtige team zie ik er naar uit om de komende periode onze klanten en leveranciers te ontmoetten en de samenwerking te continueren. Mocht u zelf contact willen opnemen, dan kunt u ons bereiken op 0527-205901.

Back to top